Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 gambar LIL FIZ knak bantey...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: gambar LIL FIZ knak bantey...   Sat Jun 27, 2009 12:51 pm

First topic message reminder :

komen2 pic nok xseberapa tok k..hhehe
Back to top Go down
View user profile

AuthorMessage
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Mon Jun 29, 2009 11:57 pm

ღO`LeDyღ wrote:

hahaha...apiz menggugat hati org bah..ya nya kenak paluk ya...

mun kmk ada tym ya paluk mek blt org ya..MUN~ haha

cam super heroin juak ktk ya ow
ღO`LeDyღ (pa nama pngilan ktk ow??)..aheheh
bgus2 truskan kebranian anda..
mun jmpa org lam kesusahan..
paluk jak org yg myusahkan ya ow...

Rap

back to the topic,

bangkai nok pukul syg ya akan dpt blsan lak..
sbr jak la..mun sikpat di dunia,
di akhirat sik mungkin tlepas...
mun dapat di dunia,dpt juak di akhirat lak...
ya cgek bonus utk bangkai2 cam ya..

Knock a head
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 12:06 am

ishh dah lama tak on9 mcm2 laa yg ika tak tauk...
afiz kena bantai ni pun ika baru tauk dari miss tadi...
ika turut simpati kat afiz...tapi bila afiz kena pukul?
afiz kenal ker dgn org yg pukul tu...?napa diaorg serang afiz? berapa ramai yg terlibat....?afiz dah laporkan pada pihak polis ker? kes mcm ni afiz jgn biar...
afiz check kat hospital pastu suruh doktor buat surat kemudian afiz buat laporan polis....kalau afiz kenal dgn org2 tu bgtau jer kat polis...biar diaorg kena tangkap baru padan muka tuu....nak sgt jadi samseng pukul org sana sini...
cuba kalau org pukul diaorg apa yg diaorg rasa sakit ker sedap....mmg tak ada otak betul laa org tu....tak berperikemanusiaan langsung.....klau ada yg tak puas hati sekalupun blh bwk berbimcang...cari jalan penyesaian bukan dgn cara pukul org...
ibu bapa kita pun tak pukul anak sampai jadi mcm tu...ni suka2 hati diaorg jer....
lilfiz jgn biarkan org mcm tu...lapor jer pada pihak yg berkenaan.....baru padan muka
Eeee....geram laa ika
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 12:34 am

>--MaMa JaHat--< wrote:
serahkan semuanya kepada yang MAHA BERKUASA

biasanya.. bayar CASH dari DIA lebih afdal dan menyakitkan agik

takut alu x abis2 benda ya kelak

alu bersabit hal family apa semua gik

just doakan yang sepatutnya untuk orang2 yang teraniaya

sebab ada satu word yang selalu dak ulama marek selalu sebut time cdak ya berdakwah, TUHAN mengabulkan doa2 hambanya yang teraniaya...

take it k..


btol2...itulah hukum QARMA...
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 12:35 am

[quote="ale3n"][quote="LILFIZ89"]
ale3n wrote:

oo. ya kah?
mok ktk ngaco org nk.
ya org paluk ktk. Razz

mek neyda ngaco org..mek miak bgs kat ctok..dok lam umah jak eh...
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 12:36 am

ღO`LeDyღ wrote:
hahaha...apiz menggugat hati org bah..ya nya kenak paluk ya...

mun kmk ada tym ya paluk mek blt org ya..MUN~ haha


mun ajak la tek mira owh..
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 12:42 am

comei_ika wrote:
ishh dah lama tak on9 mcm2 laa yg ika tak tauk...
afiz kena bantai ni pun ika baru tauk dari miss tadi...
ika turut simpati kat afiz...tapi bila afiz kena pukul?
afiz kenal ker dgn org yg pukul tu...?napa diaorg serang afiz? berapa ramai yg terlibat....?afiz dah laporkan pada pihak polis ker? kes mcm ni afiz jgn biar...
afiz check kat hospital pastu suruh doktor buat surat kemudian afiz buat laporan polis....kalau afiz kenal dgn org2 tu bgtau jer kat polis...biar diaorg kena tangkap baru padan muka tuu....nak sgt jadi samseng pukul org sana sini...
cuba kalau org pukul diaorg apa yg diaorg rasa sakit ker sedap....mmg tak ada otak betul laa org tu....tak berperikemanusiaan langsung.....klau ada yg tak puas hati sekalupun blh bwk berbimcang...cari jalan penyesaian bukan dgn cara pukul org...
ibu bapa kita pun tak pukul anak sampai jadi mcm tu...ni suka2 hati diaorg jer....
lilfiz jgn biarkan org mcm tu...lapor jer pada pihak yg berkenaan.....baru padan muka
Eeee....geram laa ika


apiz kene pukul mlm rabu pukul 11 pm...yg pukul apiz 3 org...mereke pakai weapon helmet n buckle tali pinggang tu...dah report polis tp polis sini mkn gaji bute jer tak buat keje..apiz samseng jugak ckit tp de otak..mereke langsung takde otak..lepas pukul nak mtk maaf pulak dah..sekarang pun dah jadi hal femly..kes makin besar n mungkin budak tu nanti terok oleh sanak saudara n rakan2 yg lain..hero ni kalah awal..tgk la penghujung citer nanti..hahahaha
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 10:55 am

ye ker....ala polis ni kalau kat mn2 pun sama jer makan gaji buta...
kj tak buat pun...sbb tu laa ika benci sgt dgn polis....ika suka dok ngutuk polis
baik polis trafik/polis biasa....jpj pun skali dah kena dgn ika....ika sound depan2 terus bukan ckp belakang2....yer laa family mn yg tak marah kan...sama laa dgn sapa2 pun...abg2 ika pun kalau dapat tau ada org ganggu adik2 dia mmg sakit dikerjakan....abg2 ika akan bwk geng2 bantai terus....mmg bengong betul laa manusia yg berhati bangkai tu...skrg ni apiz mcm mn?dah ok sikit ker?
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 1:52 pm

ale3n wrote:
LILFIZ89 wrote:
ale3n wrote:
phl yar.
ya kta. tulah berolah!

skati madah kita berolah eh..mek knak paluk ngek..

oo. ya kah?
mok ktk ngaco org nk.
ya org paluk ktk. Razz

urm... susah juak nak komen menda tok.. susah... pokok kna tiup angin
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 1:53 pm

sik po.. setiap kejadian ado hikmah disebaliknyaa..
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 2:12 pm

aok..bna yo miss..
cheers nurul sokong miss..
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 2:20 pm

yalah MUN~!

nyway..semoga cpt semboh apiz Good
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 2:21 pm

comei_ika wrote:

ye ker....ala polis ni kalau kat mn2 pun sama jer makan gaji buta...

kj tak buat pun...sbb tu laa ika benci sgt dgn polis....ika suka dok ngutuk polis
baik
polis trafik/polis biasa....jpj pun skali dah kena dgn ika....ika sound
depan2 terus bukan ckp belakang2....yer laa family mn yg tak marah
kan...sama laa dgn sapa2 pun...abg2 ika pun kalau dapat tau ada org
ganggu adik2 dia mmg sakit dikerjakan....abg2 ika akan bwk geng2 bantai
terus....mmg bengong betul laa manusia yg berhati bangkai tu...skrg ni
apiz mcm mn?dah ok sikit ker

tol tu ika..polis tu hanye skadar name je..
dorang dah bergelar seorg polis maksudnye dorang dah bagus la konon2...
tapi polis ni tak pandai buat keje kalau kes tu tak masuk tv..
dorang nak kes tu masuk tv baru dorang nak buat keje..
baru dorang rase best dan popiler...
bangkai eh mreka...
tapi tak semua polis camtu..kebanyakkan je..

apiz skrg makin sihat katenye..
tapi masih pening2..

maunye tak..bangkai2 tu pukul terok sgt..

Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 3:14 pm

takpe lah

ada makna di sebalik semua tu

salah satu daripadanya.... kita kena saling menghormati antara satu sama lain

kedua, memafkan.... (walaupun pahit untuk diterima)

ketiga, berserah kepada takdir

keempat, jangan bertindak melulu

kelima, jangan bercakap besar

keenam, jangan berlagak

ketujuh, ada kuasa yang lebih hebat dari kita. tang tu kita kena ingat salu....

xpalah.... kelak2 ada oleh nya bah pisz,,,,

doa jak apa yang patut

supaya cdak ya diberi balasan yang setimpal dengan apa yang pisz dah dapat

jangan lupa sapu blue lotion k...

ehehhehehe
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 4:15 pm

betul tu ika sokong....
ada hikmah disebalik kejadian ni....
alhamdullilah apiz cuma cedera jer tak la teruk sampai koma/ yang
sewaktu dgnnya....lepas dari kejadiaan ni apiz perlu laa lebih
berhati2 & berwaspada yer...apa2 pun semoga cepat sembuh
rehat secukupnya....jgn lupa sapu & mkn ubat yg doktor beri....
nnt baru laa cepat sembuh & nurul tak laa ssh hati kat buah hati nya
yg jauh nun disana....
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 6:53 pm

saye sokong....
semua yg memberi smangat kat lilfiz saya sokong..

cheers cheers cheers sayang anda smua..
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 9:04 pm

Good

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Tue Jun 30, 2009 9:16 pm

semangat untuk bersabar je la

ahahhahahaa

ukan semangat pakei nya balas balit

sebab.... benda ya akan berlarutan kelak

xkan abis2 mun kita sibuk nak balas dendam

berserah pada YANG MAHA KUASA
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Wed Jul 01, 2009 8:07 am

aok2 ya nurul paham..
papa pn makasih juak la..
cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Wed Jul 01, 2009 9:56 am

dun worry

hope semua nya akan settle
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Wed Jul 01, 2009 4:23 pm

betul tu...ika sokong 200%
heheheheheheee.... Laughing3 Laughing3
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Wed Jul 01, 2009 5:23 pm

insyaAllah.. klk eh akn settle.....

miss sokonggg juakk 5000% hihhiih

lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Wed Jul 01, 2009 9:07 pm

settle dengan cara bait la

jangan nak camya agik

hehhehehe


/me tidak sukakan kekerasan alias pergaduhan
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Wed Jul 01, 2009 10:28 pm

INSYAALLAH..
MOGE SUMENYE AKAN SETTLE NGAN CARE BAIK..
LAW KEKERASAN..SAMPAI BILE2 PN TAK HABIS..
SMOGE PKARE SBEGITU TAK TERJADI LAGI....
AMIN..
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Thu Jul 02, 2009 12:10 am

saye budak dgilll...no pain no game..cdak mulakan,cdak kan merasa keperitan..AWAS!!!!
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Thu Jul 02, 2009 12:30 am

scratch scratch scratch JITAJ PALAK KDRIK SBB XPAT JITAJ SYG..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: gambar LIL FIZ knak bantey...   Today at 10:16 am

Back to top Go down
 
gambar LIL FIZ knak bantey...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Ask Gambar Vocaloid
» What Is Tweety Bird?
» Vocaloid Motivational Posters
» Karakter Item
» English Miku (!!) and KAITO Append (?!!) demo

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KOLEKSI GAMBAR & VIDEO :: ZON KOLEKSI GAMBAR-
Jump to: