Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 apa yang soh tak org sikpat tdo??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
JhoeBling
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1157
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : PineappleCity

PostSubject: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu May 07, 2009 1:16 pm

First topic message reminder :

mun aku la...

xda bantal peluk...genti susah mok lelap...d cya semua ilham ku ada..hik3..

tak org?? apa cerita??
Back to top Go down
View user profile http://www.mbgrepublic.forumotion.net

AuthorMessage
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Jun 21, 2009 12:30 pm

afro

eeeeeeeee....xmandik ndah eh...yaaaccckkkkaaa~~~!!! ahaks~~~!!!

ok, saya xkan dpt tdo sekira nya hati saya tok lain mcm jak rs...mcm da something jak...meremang remang jak bulu tengkok...aduh, 100% xpat tdo sbb takut aie...peace~~~!!!!

lol! lol! lol!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jun 24, 2009 2:28 pm

miss sik pat tdo mun miss lapa... hahahha
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jun 25, 2009 2:33 pm

afro

ter over lak bingung cam nektok aie...xpat tdo saya...waaaaa`~~!!!!

Sleep Sleep Sleep

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
meyra_alone
Geng Baru
Geng Baru


Posts : 12
Join date : 2009-06-25
Age : 26
Location : bintulu

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jun 25, 2009 3:53 pm

huhu..mun meyk x pat tyto??mst bgong sal sumthing jwak!!majin2 jak pa nok jd kat hri akan dtg~xbest jakkk! Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jun 25, 2009 10:32 pm

afro

xpat tdo bila keadaan saya jd cmtok....

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Jun 28, 2009 3:37 am

Sadness saye tak dpt tdo kalo saye tak berjaye kosongkan fikiran..
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Jun 28, 2009 11:29 pm

tak dapat tdo kalau syg saya lilfiz89 sakit..
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Mon Jun 29, 2009 10:07 am

saya xpat tido mun mata lom ngantok memena
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Mon Jun 29, 2009 7:44 pm

mun nak kemeh..p tahan cz takut bunyi gunto..ahehah
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Mon Jun 29, 2009 10:16 pm

xpat tido mun perasaan takut mengatasi segalanya
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jun 30, 2009 2:13 pm

xpat tdolah mun xda selimut
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jun 30, 2009 8:35 pm

afro

xkan dapat tdo mun ada bnda yg lom dak siap...genti d itok bh...nak ya suma swoh xpat tdo....

Sleep Sleep Sleep

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jun 30, 2009 10:02 pm

saya xpat tido mun rasa agik nak nengok tv
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jul 01, 2009 5:24 pm

miss sik pat tdo mun miss raso something jak...
raso takut, serba salah, seram sejok..


pale pale pale pale pale
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jul 01, 2009 9:00 pm

xpat tido mun lamak tdo siang ari
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 02, 2009 1:22 pm

tak dapat tido kalau takde patung tikus wane biru saye..ahehe
What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 02, 2009 2:51 pm

xpat tdo mun xda STITCH
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 02, 2009 7:19 pm

xpat tdo mun org tersyg xda sebelah bounce
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 6:23 pm

LILFIZ89 wrote:

xpat tdo mun org tersyg xda sebelah bounce

Confuse slame ni tak tdo ke bucuk??
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 6:33 pm

xpat tdo mun bunyi gunto kuat gilak
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 6:47 pm

saye tak pat tdo kalo ade bunyi kucing bgadoh kat luar umah..
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 8:56 pm

NU^UL89 wrote:
LILFIZ89 wrote:

xpat tdo mun org tersyg xda sebelah bounce

Confuse slame ni tak tdo ke bucuk??

takde tdo..lalalala
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 9:25 pm

mena ka???? lupak eh..hehehe
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 9:27 pm

ahahhahahahhaha

aok jak la

knak tinggal kat simpang bulat tgh malam lak bok tauk
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 9:32 pm

kali juak..nang xpat tido ya eh(xlari dari topik) huhuhu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Today at 10:57 am

Back to top Go down
 
apa yang soh tak org sikpat tdo??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Game apa yang sedang di mainkan
» Ada yang tertarik buat band Vocarock ga?
» Jika Vocaloid ditarik kembali dan dihentikan produksinya,apa yang akan anda lakukan?
» Ding Ning vs Wu Yang (Chopper vs Lopper)
» Rainie Yang

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KEDAI KOPI :: BORAK-BORAK KOSONG-
Jump to: