Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 apa yang soh tak org sikpat tdo??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
JhoeBling
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1157
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : PineappleCity

PostSubject: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu May 07, 2009 1:16 pm

First topic message reminder :

mun aku la...

xda bantal peluk...genti susah mok lelap...d cya semua ilham ku ada..hik3..

tak org?? apa cerita??
Back to top Go down
View user profile http://www.mbgrepublic.forumotion.net

AuthorMessage
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 9:59 pm

ahahaha...

saye tak dapat tido kalau dady majuk... Shocked
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 10:07 pm

dady ke mamy yg salu mrajuk tu..lalala
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 10:08 pm

dady yg salu majuk..mamy kurang...

la la la la la

tak dapat tdo kalau dady tak pujok mamy.. No
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 10:11 pm

xkan dpt tido mun susah hati nangga mamy ku majuk.....
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 03, 2009 10:30 pm

tak dpt tido kalau hp takde batri...
sbb nanti pagi tak pat msg ngan dady..
hehehe
Back to top Go down
View user profile
pUrple_mambAng
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 780
Join date : 2009-05-05
Age : 28
Location : Oil Town

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Mon Jul 06, 2009 11:48 pm

me...xpat tdo mun x mamam lok....
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 07, 2009 10:58 am

tak dapat tdo la kalo nyamuk banyak..

grrrrrrrr.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 07, 2009 12:09 pm

afro

xdpt tdo bila ada citer best kat TV...haiiieeee......

tongue tongue tongue

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sat Jul 11, 2009 11:04 pm

sikpat tido bila bnyk berfikir...
Back to top Go down
View user profile
pUrple_mambAng
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 780
Join date : 2009-05-05
Age : 28
Location : Oil Town

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sat Jul 11, 2009 11:12 pm

sikpat tdo mun bilit xda lampu..
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sat Jul 11, 2009 11:13 pm

xpat tido mun selsema.......uwaaaaaaaaa
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 14, 2009 3:17 pm

selsema apa ya piz??? jeng jeng jeng..ekekeke


xpat tdo la mun hati ini susah..
Back to top Go down
View user profile
maharani
Mambang
Mambang


Posts : 464
Join date : 2009-07-13
Age : 31
Location : BIN2LU,KUCHING

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 14, 2009 4:17 pm

apiz nang c alah flu..cek lok
Back to top Go down
View user profile http://maharani.alia@yahoo.com
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 14, 2009 7:14 pm

aok eyh apis....


susah mek nak tdo mun xda msg bah..bena tok
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jul 15, 2009 9:57 pm

afro

bila masalah baru g dtg dlm hidup ku...

Sad Sad Sad

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 16, 2009 3:03 am

takpat tdo kalau sakit hati... Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 3:42 pm

tringat ngn adik kecik mek...hurm miss him so much ='(
Back to top Go down
View user profile
maharani
Mambang
Mambang


Posts : 464
Join date : 2009-07-13
Age : 31
Location : BIN2LU,KUCHING

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 4:42 pm

bila lia demam..aiyo...manyak susah mau tido
Back to top Go down
View user profile http://maharani.alia@yahoo.com
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 5:31 pm

afro

bila ngintu org mabok...isk~~~!!!!!

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 6:34 pm

bila skt palak
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 9:55 pm

afro

bila ada muzik d kedua2 belah telinga...erenti xpat tdo..mmg alu d layan aie...ahaks~~~!!!!

lol! lol! lol!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 10:09 pm

bila asma
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 10:14 pm

afro

bila ada bunyi pelik2...huh~~~!!!!

pale pale pale

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 10:18 pm

aie~!
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 10:41 pm

afro

bila panas glak2...

No No No

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Today at 10:06 pm

Back to top Go down
 
apa yang soh tak org sikpat tdo??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Game apa yang sedang di mainkan
» Ada yang tertarik buat band Vocarock ga?
» Jika Vocaloid ditarik kembali dan dihentikan produksinya,apa yang akan anda lakukan?
» Ding Ning vs Wu Yang (Chopper vs Lopper)
» Rainie Yang

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KEDAI KOPI :: BORAK-BORAK KOSONG-
Jump to: