Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 apa yang soh tak org sikpat tdo??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
JhoeBling
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1157
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : PineappleCity

PostSubject: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu May 07, 2009 1:16 pm

First topic message reminder :

mun aku la...

xda bantal peluk...genti susah mok lelap...d cya semua ilham ku ada..hik3..

tak org?? apa cerita??
Back to top Go down
View user profile http://www.mbgrepublic.forumotion.net

AuthorMessage
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 10:43 pm

nanis
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 21, 2009 10:47 pm

afro

sakit ujung hati mbak minum kopi...huh...sakit bangat aie...

No No No

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jul 22, 2009 7:34 am

takpat tdo kalo lapar tahap dewa dewi.. Shocked
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jul 22, 2009 12:14 pm

bila bengang yang teramat
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jul 22, 2009 10:35 pm

takpat tdo kalo risau..
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 23, 2009 9:54 am

batok x renti2...
Back to top Go down
View user profile
maharani
Mambang
Mambang


Posts : 464
Join date : 2009-07-13
Age : 31
Location : BIN2LU,KUCHING

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 23, 2009 10:24 am

mena mun batok c renti2...sexsa
Back to top Go down
View user profile http://maharani.alia@yahoo.com
BuLLeT_FoR_My_sCanDaLiOuS
Mambang
Mambang


Posts : 178
Join date : 2009-06-14
Age : 27
Location : KUCHING.JAIE(SAMARAHAN).A7X.

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 23, 2009 10:26 am

mun dah demam and nahan kesejukan..waaaa...sengsara da jk asa mok tido..knak gk flu...huh...
Back to top Go down
View user profile
maharani
Mambang
Mambang


Posts : 464
Join date : 2009-07-13
Age : 31
Location : BIN2LU,KUCHING

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 23, 2009 11:00 am

o kaseh...
Back to top Go down
View user profile http://maharani.alia@yahoo.com
BuLLeT_FoR_My_sCanDaLiOuS
Mambang
Mambang


Posts : 178
Join date : 2009-06-14
Age : 27
Location : KUCHING.JAIE(SAMARAHAN).A7X.

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 23, 2009 11:02 am

mun dah minum teh c peng..nang x pat tido...terpaksa online pei pagi..waaaa...
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sat Jul 25, 2009 1:16 am

tak dapat tido kalo dengar bunyi rimau kat blakang umah...

tapi slame idup ni,tak penah la pulak dgar bunyi rimau tu.. Sleep
Back to top Go down
View user profile
BuLLeT_FoR_My_sCanDaLiOuS
Mambang
Mambang


Posts : 178
Join date : 2009-06-14
Age : 27
Location : KUCHING.JAIE(SAMARAHAN).A7X.

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sat Jul 25, 2009 7:44 am

sik pat tido bila dgr pontianak mengilai...sial da bunyi....
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sat Jul 25, 2009 7:02 pm

tak dapat tdo kalo minum air kopi memalam.. Shocked
Back to top Go down
View user profile
JhoeBling
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1157
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : PineappleCity

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Jul 26, 2009 4:07 am

xpat tdo bila ngah demam...ya kompom....

xpat tdo bila ku bingung.....

xpat tdo bila ku rindu...

xpat tdo bila ku bpikir banyak glak a.k.a banyak glak keja nak dipikir....



_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.mbgrepublic.forumotion.net
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Jul 26, 2009 1:06 pm

tak pat tdo kalau malam raya... Shocked Shocked Shocked
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Jul 26, 2009 9:48 pm

afro

kelaparan d tahap melampaui lapar....

rabbit rabbit rabbit

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Mon Jul 27, 2009 11:43 am

tak pat tdo kalo penin yg teramat sgt sampai otak rase nk tkluar meleleh2.pahtu takde ubat uphamol 650. Mad
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue Jul 28, 2009 9:20 pm

tak dapat tido bila nyamuk menyerang~~!!!
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jul 29, 2009 12:10 pm

afro

bila seswatu yg ingin keluar dr badan saya...ahaks~~~!!

Toilet time Toilet time Toilet time

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jul 29, 2009 2:57 pm

da org ganggu
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Jul 29, 2009 10:43 pm

afro

bila nyawa nak demam...bkn dh demam..mun dh demam senang saya nak tdo...xpat tdo bila permulaan langkah nya nak demam...aduh...sakit aie rs ya..enti x tdo saya mlm tok...waaaaaaaaa~~~!!!!!

Cry 2 Cry 2 Cry 2

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jul 30, 2009 11:25 pm

tak dapat tdo la kalo sejuk atau panas sgt.. Mad
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jul 31, 2009 12:00 pm

afro

bila tauk hal yg menyakitkan hati glak2...

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sat Aug 08, 2009 10:51 pm

bila kaki lenguh sangat..
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Aug 20, 2009 5:33 pm

afro

bila mikir nak nyiap lirik lagu yg dh nak siap macam saya ngan apis d bin2lu riya...ya Allah...pecah palak mikir lirik lagu nasyid ya aie...

lol! lol! lol!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Today at 3:59 am

Back to top Go down
 
apa yang soh tak org sikpat tdo??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Game apa yang sedang di mainkan
» Ada yang tertarik buat band Vocarock ga?
» Jika Vocaloid ditarik kembali dan dihentikan produksinya,apa yang akan anda lakukan?
» Ding Ning vs Wu Yang (Chopper vs Lopper)
» Rainie Yang

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KEDAI KOPI :: BORAK-BORAK KOSONG-
Jump to: