Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 apa yang soh tak org sikpat tdo??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
JhoeBling
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1157
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : PineappleCity

PostSubject: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu May 07, 2009 1:16 pm

First topic message reminder :

mun aku la...

xda bantal peluk...genti susah mok lelap...d cya semua ilham ku ada..hik3..

tak org?? apa cerita??
Back to top Go down
View user profile http://www.mbgrepublic.forumotion.net

AuthorMessage
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Sep 13, 2009 3:35 pm

tak dapat tdo kalau sakit hati sangat2..
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Sep 13, 2009 11:33 pm

sakit perut...
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Oct 07, 2009 12:07 pm

sakit pewut sbb minum susu jagung ke??hehehe

tak dapat tdo kalau lilfiz89 majuk...
susah sgt nak tdo..n kalau saye merajuk p saye takpat tdo juak..
madah jak mok tdo,p tekebil2 jak..la la la la
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Oct 08, 2009 2:08 pm

dat mean u ego..huhuhu...

saya xpat tdo mun mkir hal dipadah mak mertua ku ya eh,.,huhuhu
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sat Oct 10, 2009 9:48 am

hehehe ego itu saya,saya itu ego...
hugo itu dady..hehehe guwau je...

saya takpat tdo kalau saya takut..
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Mon Oct 12, 2009 7:11 am



bila migran dtg balit...dh 4 thn dh bnda ya x dtg....dtg g dh...mmg mbak byk lak pkir...isk~~~!!!


_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Oct 14, 2009 2:59 am

ku da hal mmg xpat tido..
ku kaie mmg ku xpat tido..
ku nak molah lagu baru mmg ku xtido...
ku nak berantu mmg ku xtido..
ku nak kayo2 mlm mmg ku xtido..
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Wed Oct 28, 2009 5:54 am

saye takpat tdo kalo banyak berpikir..
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Nov 01, 2009 3:37 am

susah nak tido mun mikir hal yg boleh ngubah idup kita tok..hmm
Back to top Go down
View user profile
Mr. Gee
Mambang
Mambang


Posts : 380
Join date : 2009-06-09
Age : 22
Location : SaRiKeI, NeNaS ToWn & PiNeApPLeCitY

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Nov 06, 2009 3:57 pm

x pat tidokh?erm..bgik mr gee lah..mun mr gee tdo ptg, mr gee x pat tdo mlm..huhuuh..
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Mon Nov 09, 2009 8:09 pm

xpat tido bila ada masalah yang sangat-sangat menuntut fikiran yang waras dan membuatkan saya rasa tak tahan-tahan sangat menangis...
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Feb 11, 2010 1:07 pm

susah nak tido kalo sakit dada...

susah gak nak tido taim bincang topik menarik taim msg,,
huhu
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Tue May 18, 2010 10:47 am

bila mata xmok tdo...mata dh majuk...bila ada PS2 k layanz...huhuhuh..

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Sun Jun 20, 2010 2:01 am

andai bjumpe ngan sdare mare..memang tak dpat tido..borakk je smpai ke pagi
dann..tak dapat tdo kalau tibe2 teringatkan seseorang....yang brnama...srzdli..memang payah aiee...
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Thu Jun 24, 2010 5:19 am

jocolor jocolor jocolor

Bila WoRld CuP match start....huhuhuhuhuhu

minum minum minum minum minum

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 4:08 pm

bila org len nk mnonton plawanan bola bersorak kuat2..nang mek xpat tdo..mun dah tdo pn,tbangun gk mek...tpranjat bah..aie2..
alu x ckup tdolah mek..
Back to top Go down
View user profile
mr'apple
Mambang
Mambang


Posts : 158
Join date : 2010-01-14
Age : 32
Location : Miri

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 4:13 pm

sowie laa mun bising2 tgok boll..
im sowie..<--cm amir rja lwk jk..hihihi
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 4:30 pm

mr'apple wrote:
sowie laa mun bising2 tgok boll..
im sowie..<--cm amir rja lwk jk..hihihi

haha mukan dgr sora ktk pn..
mun sora ktk la nk plah mek tbangun ya nak,,
nang mek gelek ktk ngan motor...
Back to top Go down
View user profile
mr'apple
Mambang
Mambang


Posts : 158
Join date : 2010-01-14
Age : 32
Location : Miri

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 4:40 pm

NU^UL89 wrote:
mr'apple wrote:
sowie laa mun bising2 tgok boll..
im sowie..<--cm amir rja lwk jk..hihihi

haha mukan dgr sora ktk pn..
mun sora ktk la nk plah mek tbangun ya nak,,
nang mek gelek ktk ngan motor...

aiee....jgn,penyek kmk lak...
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 4:42 pm

nasib la..sapa suruh memekak mlm2 nak??hahaha




mun pusak mek bgaduh nang mek xpat tdo...
blari mek jd pnylamat pusak tsyang..

Back to top Go down
View user profile
mr'apple
Mambang
Mambang


Posts : 158
Join date : 2010-01-14
Age : 32
Location : Miri

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 4:47 pm

kmk sik dpt tido mun ujan lebat gilak...
pobia...cx umah prnh knk msuk org tym ujan..ng btaboh lm umah..
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 4:55 pm

ish2..
time ujan lbat la nyaman tdo..huhuhu

xpat tdo kalau nampak anjing merayau ramai2 kat blakang umah...nya cari pusak mek bah..nang celaka anjing ya..kill kill die die..
Back to top Go down
View user profile
mr'apple
Mambang
Mambang


Posts : 158
Join date : 2010-01-14
Age : 32
Location : Miri

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 4:58 pm

NU^UL89 wrote:
ish2..
time ujan lbat la nyaman tdo..huhuhu

xpat tdo kalau nampak anjing merayau ramai2 kat blakang umah...nya cari pusak mek bah..nang celaka anjing ya..kill kill die die..

memeng ktk men luar umah kaaa???
simpn kndng klaa memeng yaa...mun mok makan n men2 jk,bok lepas nya dr kndang~~

msti memeng ktk tiyut kan..ya bnyk guguk agk nya..hihihihi..
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 5:23 pm

memeng??hehe bhsa pa ya owh..
yalah..dlok nang simpan lam kandang..p nya dah bsar,buayannya nk mek pilah pn dah cecah lantai kandang mun nya nait..jd mek lpaskan jak la..nya tdo lam umah.p mlm2 nya ajin dok lua...haha nang kiut glak aiee....takpat tdo juak mun nya panggil2 mek time malam2...
Back to top Go down
View user profile
mr'apple
Mambang
Mambang


Posts : 158
Join date : 2010-01-14
Age : 32
Location : Miri

PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Fri Jun 25, 2010 5:26 pm

NU^UL89 wrote:
memeng??hehe bhsa pa ya owh..
yalah..dlok nang simpan lam kandang..p nya dah bsar,buayannya nk mek pilah pn dah cecah lantai kandang mun nya nait..jd mek lpaskan jak la..nya tdo lam umah.p mlm2 nya ajin dok lua...haha nang kiut glak aiee....takpat tdo juak mun nya panggil2 mek time malam2...

memeng ya bhsa swk laa..tp bhsa mnjak2 pdh org...
guguk ua pun sama juak..bhsa mnjk2 laa konon....
guuguuk= asuk..
beli laa kndang umah ya..besa laa kit..hihihih..
ajr memeng berak jmban mun sik mok simpn memeng luar..
hiihihi~~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa yang soh tak org sikpat tdo??   Today at 5:32 pm

Back to top Go down
 
apa yang soh tak org sikpat tdo??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Game apa yang sedang di mainkan
» Ada yang tertarik buat band Vocarock ga?
» Jika Vocaloid ditarik kembali dan dihentikan produksinya,apa yang akan anda lakukan?
» Ding Ning vs Wu Yang (Chopper vs Lopper)
» Rainie Yang

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KEDAI KOPI :: BORAK-BORAK KOSONG-
Jump to: