Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
misz_candy
Mambang
Mambang


Posts : 359
Join date : 2009-05-06
Age : 25
Location : bintulu

PostSubject: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Fri May 08, 2009 11:18 am

First topic message reminder :

cheers lol! flower
Back to top Go down
View user profile

AuthorMessage
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Tue Jun 30, 2009 8:45 pm

>--MaMa JaHat--< wrote:
saya mungkin dah jadi arwah

afro

jgn suka mdh cmya....x suka papa~~~!!!!!! kan papa dh pesan.....isk~~~!!!!

Cry 2 Cry 2 Cry 2

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Tue Jun 30, 2009 9:45 pm

sorry pa

saya mungkin sudah jadi isteri papa yang sah
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Wed Jul 01, 2009 2:20 pm

mgkin kmk dah jd nenek ey.,..xpat la merasa keseronokan masa itu..
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Fri Jul 03, 2009 9:08 pm

dak ku tauk pa jadi eh..makin rosak kali dak cucuk cicit nabi muhammad time ya..uwaaaaaaa
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Fri Jul 03, 2009 9:14 pm

isk

peperangan dan penindasan akan berlaku di sana sini
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Fri Jul 03, 2009 9:23 pm

mena kata drk ya..tkt eh..
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Fri Jul 03, 2009 9:25 pm

waaaaaaa

saya akan pastikan ada pintu doremon time ya kelak
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Fri Jul 03, 2009 9:33 pm

saya akan pasti kan iman kukuh didada time ya......ya allah,berkati lah hamba mu ini...
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Sat Jul 04, 2009 1:00 pm

mesti motosikal masa ya dah jd moto jet sky..haha drunken
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Mon Jul 06, 2009 8:03 pm

afro

mesti time ya byk manusia yg menDAJALkan dirik nya...menyesatkan umat Muhammad...carik teman2 k ngan nya d neraka jahanam lak...bna bh...nektok pun dh da jwak bh...

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Fri Jul 10, 2009 7:01 pm

byk org dah k seksi2 masa ya...allahuallam..
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Sat Jul 11, 2009 6:25 pm

afro

maybe kita akan ada robot peliharaan seperti pusak robot, burung robot...mcm2 g lah janji nya robot...

lol! lol! lol!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Wed Jul 15, 2009 10:13 pm

afro

just wait n see jak apa akan jadi lak...sbb nya kita xda kuasa atas semua ya....

Mouse Mouse Mouse

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Tue Jul 28, 2009 9:50 pm

apa nak jadi.. apa nak jadi... apa nak jadi jadilah sia.... (pandei2 jak lagu ya k)
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Wed Jul 29, 2009 10:46 pm

afro

mun dh masuk zaman 2020, xkan ada gik zaman 2009...ermmmm...apa kah...hehehhehehe...

Laughing3 Laughing3 Laughing3

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Thu Jul 30, 2009 10:32 pm

urm... masa ya kelak, dak ikan lam kolam dah makan daging lembu
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Fri Jul 31, 2009 7:48 pm

haiz...alu wak pey kdk ya doomsday??? hahahaha!

mybe byk org k stokin pey betis..

haha ucek mena
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Sat Aug 01, 2009 12:20 pm

afro

mun ikan dah pandey mamam dagin, bkn ikan sebarang ya aie...mun x silap saya ikan piranha n ikan jos jak mam dagin bh...bna nak...?

mun dh masuk zaman 2020 lak saya rs ada sebuah bgnan yg unik...i mean mcm bgnan d dubai nun...kacak2 jak dak bgnan aie...unik...pelik...semua ada bh...xkan Malaysia xpat polah nak...hehehhehe..

lol! lol! lol!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Sat Aug 08, 2009 11:08 pm

jika dunia sudah ke zaman 2020 saya dah tua la....
cmfrm saya dah tua..31 tahun ya eh....
ya pn mun sempat tua..heahea..

ok2 lari tajuk..saya tau..saja mok polah ktkorg manas bah..
albino

bila dah sampai taun 2020.ozon makin nipis aie...
harga minyak makin mahal...
perdana menteri sudah bertukar...
kan kan kan kan..
betul2 saya sokong diri sendiri.. la la la la cheers
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Thu Aug 20, 2009 5:31 pm

afro

maybe Mambang Records semakin maju n dh da studio dikpun...insyaAllah...amin

cheers cheers cheers

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Thu Aug 20, 2009 9:25 pm

amin ya rabbal a'lamin.. Smile
Back to top Go down
View user profile
maharani
Mambang
Mambang


Posts : 464
Join date : 2009-07-13
Age : 31
Location : BIN2LU,KUCHING

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Fri Aug 21, 2009 3:52 pm

C PAT LIA NAK BAYANGKN
Back to top Go down
View user profile http://maharani.alia@yahoo.com
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Sun Aug 23, 2009 4:16 pm

afro

maybe saya dh berkeluarga...amin...

Razz Razz Razz

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Sat Sep 19, 2009 3:05 am

maju,aman dan makmur...
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Wed Oct 07, 2009 11:55 am

mungkin saye dah jadi seorang istri,dan dh ade anak2 time tu..hehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??   Today at 4:02 am

Back to top Go down
 
apa akn jadi jika dunia sudah ke zaman 2020??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» [VCP-002] MPV : Merah Putih Vocaloid Album (2011)
» Suka Duka Role Play World
» Jika punya kec. internet 100MB/s, apa yang kamu lakukan?
» Jika Vocaloid ditarik kembali dan dihentikan produksinya,apa yang akan anda lakukan?
» 「Morning sun」 - theme song of 『Neko Nanka Yondemo Konai.』 movie

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KEDAI KOPI :: BORAK-BORAK KOSONG-
Jump to: