Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Fri May 08, 2009 6:06 pm

First topic message reminder :

post jak cito2 yg seram k..
sama ada cerita org lain or cerita dik mpun...

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda

AuthorMessage
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Tue Jun 09, 2009 2:32 pm

yakka...
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Thu Jun 11, 2009 1:22 pm

aok eh.. cmni ngn ompuan yo bh?? sik di ubt kn kh??
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Mon Jun 15, 2009 8:30 pm

afro

aok eh....cmni g ngan ompuan ya....?

scratch scratch scratch

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Tue Jun 16, 2009 9:53 am

alu tergantung jak cito yo lok..
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Tue Jun 16, 2009 10:43 am

afro

mok dgr hujah Raja Mambang...? ok, NYE PYE JAK~~~~!!!!!!

lol! lol! lol!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Tue Jun 16, 2009 6:19 pm

Raja_Mambang wrote:
afro

aok eh....cmni g ngan ompuan ya....?

scratch scratch scratch

pompuan tu dapat disembuhkan....
tapi bila org crita kat dia baru dia terasa nak muntah coz minum air dlm toilet...
pompuan tupun dah berhenti kj pas dari kejadian tu...
kat kilang sony ni mmg semua org tau....
ada yg jumpa dlm toilet time masuk toilet sorg2...
org tu pekerja baru,masuk toilet pastu tgh cuci tangan ada sorg pompuan yg cantik sgt tegur dia..."adik ni budak baru kat cni ker?"kata pompuan tu
"A'aa saya baru lagi..."kata budak tu pastu pompuan tu kata lagi, "adik tau tak kisah pompuan yg mati kena bunuh kat cni?" pastu budak tu jwb laa, "saya pernah dengar pompuan tu cantik sgt tapi tak tau plak napa kena bunuh..." pompuan tu tanya budah tu,"adik pernah tgk tak?dan adik ak tau tak?"....apa lagi budak tu kata laa "saya tak tau,napa kak tau ker?" dgn tak disangka2 pompuan tu tunjuk rupa dia yg sebenar...apa lagi menjerit2 laa budak tu...rupanya pompuan tu laa yg kena bunuh
tak sangka plak dari rupa cantik dia blh tunjuk rupa hantu dia....pas dari kejadian tu budak tu berhenti kj....sbb tu laa kebanyakkan pekerja baru mesti tak lama...
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Thu Jun 18, 2009 9:34 am

huhuhuh.. menyeramkann..... mintak di simpangkn laa bendo cmyo.. huhu
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Thu Jun 18, 2009 10:19 am

afro

aher nya ada xplanation jwak dr ika...thanks.....skalorz da jak citer ya aie...mmg menyeram serta menanahkan....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Sleep Sleep Sleep

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Fri Jun 19, 2009 3:36 pm

menakuutttzzzkanz..... huhuhuhuhu...


Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Fri Jun 19, 2009 6:18 pm

Raja_Mambang wrote:
afro

aher nya ada xplanation jwak dr ika...thanks.....skalorz da jak citer ya aie...mmg menyeram serta menanahkan....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Sleep Sleep Sleep
sama2....saje jer bg menanah,ayat tergantung....
sorry yer.....time tu buat kj sambil berforum bila bos datang terus jer klik send....
tapi ok jgak la br org tertanya2.....sorry gurau jer
heheheheheheee Laughing3 Laughing3 Laughing3
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Fri Jun 19, 2009 7:49 pm

afro

x kisah lahika janji kita semua dh tau xplanation citer tu k....mmg menanahkan...

affraid affraid affraid

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
pUrple_mambAng
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 780
Join date : 2009-05-05
Age : 28
Location : Oil Town

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Fri Jun 19, 2009 10:59 pm

nang best cita ya...serammmmm....
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Sat Jun 20, 2009 12:17 am

Good Good Good

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Wed Jun 24, 2009 3:09 pm

Good
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Tue Jun 30, 2009 1:17 pm

Very Happy Smile
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Tue Jun 30, 2009 8:11 pm

afro

bah, xda g kah cerita seram yg lain k kongsi ngan kita bersama...? ada nak...xptt xda bh/....

lol! lol! lol!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Tue Jun 30, 2009 10:33 pm

mmg ada....tapi dah tauk nak mula mcm mn lagi
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Wed Jul 01, 2009 11:03 am

aok ehh.. lmk dh sik baco cito antu.. huuhuh
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Thu Jul 02, 2009 3:32 am

Sadness

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Sat Jul 04, 2009 12:31 pm

tak ada apa yg menyeramkan kecuali kita yg tak dapat nak tempuhi nya...
kerana badan kita yg lemah semangat...macam biasa kali ni adik ika yg bongsu
kena rasuk lagi...sblm ni dah kena tapi yg tu prg yg dengki kan kat dia yg hantar bg untuk dia tapi kali ni tak tau nak kata yg mcm mn pulak...adik ika ni baru lepasan SPM(18thn) dia terpilih ikut serta program PLKN kat kem rimba taqwa,sik kedah... baru beberapa hari ada kat sana family ika pun pergi laa melawat dia,hantar brg2 yg diperlukan...dia ada bgtau smlm kat kem tu ada berlaku histeria,kami semuapun pesan laa kat dia supaya jgn terlalu seronok sbb kita ada kat tmpt org bkn tmpt sendiri...pagi smlm ika ada msj dari dia,mlm tu dia pulak yg jadi histeria tapi kali ni lebih teruk dari yg dia jadi sblm ni....family ika pun bersepakat nak pergi melawat dia hari ni laa tapi smlm pihak kem tersebut call minta kami datang kem dan bawak blk adik coz dia jadi lagi semalam....semua org hairan dan tertanya2 sama ada sebelum ni adik dah biasa terkena,so mak pun bgtau laa....skrg ni bwk dia berubat tunggu jer mlm ni episod apa pulak yg terjadi....sblm ni dia jadi ika yg paling teruk kena muka,tangan hbs kena cakar,dia tendang kena kat perut,kaki,rambut ika dia tarik sampai mcm nak tercabut kepala ni...time tu adik ika mmg jadi agresif tapi kali ni ika tak tau lak yg mcm mn....kita tunggu jer mlm ni kalau ada apa2 crita yg terbaru ika akan postkan dlm ni...apa2pun ika doa2,harap2 tak ada apa yg berlaku coz dah letih coz dia jd agresif...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~   Today at 4:48 pm

Back to top Go down
 
~~!!!Cerita SERAMmmmmm!!!~~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Buku yg Akhir2 ini Kamu Baca
» [DONE] VocaPost Year-end Gathering @Jakarta
» Suka Duka Role Play World
» Vocaloid 3 China
» siapa Utaite,producer,dan lagu vocaloid favorit kaliaan?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KEDAI KOPI :: Ruangan Cerita Lawak/Serammmm-
Jump to: