Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
JhoeBling
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1157
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : PineappleCity

PostSubject: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Tue May 12, 2009 3:41 pm

First topic message reminder :

luah jak apa nak x dipuas hati tak org??

luah jak d ctok....
Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://www.mbgrepublic.forumotion.net

AuthorMessage
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Thu Oct 08, 2009 2:25 pm

hahaha..shH...
ku xpuas ati ngan kerja tok..
ku xpuas ati mak mertua ku xmok lepas grk ku,,huhuhu
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Sun Oct 11, 2009 2:42 am

ooooo maakkkk...
mamy pdh ngan mak owh??hehehe

nurul sik puas hati coz lilfiz89 tdo awal ritok...
mamy cl sikpat bah....uwaaaa..
mlm mgu bah dady...
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Mon Oct 12, 2009 7:08 am



xpuas hati sbb xpat main lmk ngan my Lil Mambang...huh~~~!!!! nektok terok g kesan nya lak...hehhehe sabar jak lah...


_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
Mr. Gee
Mambang
Mambang


Posts : 380
Join date : 2009-06-09
Age : 22
Location : SaRiKeI, NeNaS ToWn & PiNeApPLeCitY

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Mon Oct 12, 2009 9:27 pm

aku x knk lyan..ya ajak..x pa jak lah k..ku tauk sp drikku tok..ya ajak...
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Wed Oct 14, 2009 12:16 am

alahai kcian budak gee..
sbr jak la owh...beysa la ya...
asalkan pat luah kat ctok nak..





wa titak belpuas hati lengan makhluk belname amah sekelualge...
shilake punyia olang...lie muke tak tau malu lo..manyak hampeh..
wekkkk mun tapat ha..wa mau meludahi wajah lie..
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Wed Oct 14, 2009 2:42 am

ku xpuas ati nar..bok jak nak msg bgs2 tp nya lok msg n madah macam2..agak2 la wey..sakit ati alu2 jak..
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Thu Oct 15, 2009 12:40 am

tula agak2 la wei...huh
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Thu Oct 15, 2009 1:26 am



waima pun dh lega ckit tp, rs xpuas hati ya tetap masih ada walaupun ckit jak...ada jwak nya nak~~~!!! lu pa sal~~~~~!!!!!???


_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
Mr. Gee
Mambang
Mambang


Posts : 380
Join date : 2009-06-09
Age : 22
Location : SaRiKeI, NeNaS ToWn & PiNeApPLeCitY

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Thu Oct 15, 2009 4:54 pm

ku x puas ati tok..knk dak form 3 skolh mek org x dbrik cuti awal?argh!!bna ndkkh pasca pmr ya d plh kat smua skolh kat mlysia nak..cek2 rock2 d njen ckgu ya jak..huh!!!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Fri Oct 16, 2009 2:10 pm

ku xpuas ati la wey...rasa nak heret jak muka org kat jeraya eh..lamak dah xjadi gaok gik tok..
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Thu Feb 11, 2010 1:26 pm

tak pueh hati kalo sehari tk bmsg ngan HRUL rasa dunia ini berputar2...huhuhu
Back to top Go down
View user profile
Mr. Gee
Mambang
Mambang


Posts : 380
Join date : 2009-06-09
Age : 22
Location : SaRiKeI, NeNaS ToWn & PiNeApPLeCitY

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Mon Feb 22, 2010 5:42 pm

aku x puas ati dgn nak sorng ya..dhlh gk kcik..aie..twija..apa jak ada ngan kau ya..huh!!
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Tue Mar 09, 2010 12:13 pm

TAK PUAS HATI NGAN ADELA MAMAT TU..HAHAHA CKP BERAPI..HABUK PN TAKDE..MACAM BAGUSSS JE..WEKKK P LA MANGKOK...KAKAKAKA
Back to top Go down
View user profile
YB.ROUL



Posts : 3
Join date : 2010-05-01

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Sat May 01, 2010 11:08 am

Salam,
Aku xpuas ati ngan banyak pekara
salah satunya Opis.........Ada staf busok mulut kuat mengumpat
nya mempertikai kerja staf lain, pdalahal nya ya terok dri segi perkhidmatan .
nya kuat ngular, dahya nya suka melepak, sambil2 ya tek nya ngumpat.
sak jak urg kol nya berkali2 dibiarjak, perkhidmatan kaunter dinbiar nya jak, perbuatan semacam ya merosakkan imej jabatan.aku xpuas ati eh. Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Mr. Gee
Mambang
Mambang


Posts : 380
Join date : 2009-06-09
Age : 22
Location : SaRiKeI, NeNaS ToWn & PiNeApPLeCitY

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Sun May 02, 2010 4:52 pm

wslm bro.. yerrr.. sapa org ya bh..? blh pdh x..? waduh2.. terok na jwak INSAN ya tek..?
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Wed May 05, 2010 10:32 pm

lamak dah aku xngabas forum tu, bila aku ngabas ajak, aku terus g ke ruang tOwk... aku x puas ati~~~!!!

aku ada dengar ceta, yang aku sibuk "menceritakan" pasal diri dia... aiiyyoooo~~!!!! bila ba itu? sapa kau untuk aku ceritakan? knal nkau pun aku tidak... tidak pernah sekalipun dalam seumur hidup aku berbual bersusey dengan kau, senang2 kau tuduh aku suka bercerita pasal kau, mengadu pasal kau... apa daaa~~~!!!!

dan... untuk pengetahuan kau... aku cukup tak berminat nak tau pasal kau... jangan gara2 nak mintak sympathy dr org lain, kau buat cerita yang macam cinabeng itu...

sapa agaknya budak itu... umur udah lanjut kali.. mau monopos.. marah org tak tentu pasal...kata kawan saya kepada budak itu....(saya pun tak kenal dia)

lega... terima kasih forum....
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Mon May 17, 2010 2:01 am

SAYA TAK PUAS HATI NGAN SAPA YG BIKIN KAK ENAku MARAH..HINF HINF... PUKOL PUKOL PUKOL..
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Tue May 18, 2010 10:19 am

yepz2X....aku mmg xpuas ati ngan sum1 ya coz mulut nya ada kanser kali nak...aku sbna nya mls nak manjang citer...aku just abaikan jak...mun d layanz, nyakit ati dikpun jak nak....mun aku nak manjang citer, nang panjang bna2 polah ku...aku xtauk bila ku nak stop mun dh manjang citer lak ngan sum1 ya...nak cmya aku xmok...p better ko jaga tepi seluar ko pun jak lah...ko takut ko down...? ko xmok org len glamour g dr kau...? pa jak la kau ya....ya pengecut namanya bodo~~~!!! cuba berakal ckit bh...maka dh lmk dlm bidang tok, takut jwak...aduhyaiiiii~~~!!! mdh otai...ada ka otai pangey cam kau ya...? siiiiiikkkk ada nak...boh ko nak perasan bh...LOL~~~!!! aku sampey ke aritok ngu ko berik aku jawapan, p xda...xda hujah g ko nak...? aok kata~~~!!! ari ya ko janji nak berik jawapan ngan aku bh...ni nya...? sial da jak kau lok...xkan pa nak d hujah aku ngan kau ya swoh lidah ko jem xpat nak jawap...? nang lidah murah lidah ko ya aie...berik makan biawak jak lidah ko ya...xda rega...hahhahahaha...

p/s : ktk org mok tauk apa nak dpdh aku ngan sum1 ya...? ok...baca tok

soklan 1 : " Beza antara Mambang ngan kau ( ---- -- ) is kmk org xpnah makey beat org, lirik org, rythm org n pendek kata mixtape....ya beza yg besar...kmk org polah muzik n hasil kreativiti mek org pun...ko ada cmya...? siiiikkkk ko ada....tetap jwak ada beat org d pakey kau nak...ha, pa hujah ko....? "

soklan 2 : " Buang ke sungey Rejang jak lagu tuuuttttttt ( ------ ------- ) tak org ya...mdh nak swoh sahut cabaran lah, swoh keluar lah...apa lah....bis ya dh mek org n dak lain kuar suma, takut dikpun down ndah...sbb ya ku swoh kau buang ke sungey Rejang jak lagu ya...xda makna bh...betul2 k mangkong palak ko pun nak....hahahahha...pa hujah ko...? "

duak ya jak d kaka aku ngan sum1 ya pey kinek tok lu xda bbunyi apa2...

guys >>> betul x tindakan aku ya....? komen pls.......

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Tue May 18, 2010 4:25 pm

Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Tue May 18, 2010 10:13 pm

ini saya punYa kOmen :

aiyyaaa~~~!!!! ktk org MBG i think ada stail dikpun. mun cdak Ya takut dOwn, dad min, cDak ya xpat nak jalankan "persaingan" secara sihat (walaupun bukan "persaingan".. just penyedap ayat).... mcm la cdak ya x penah bermula dr bawah...
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Wed Jun 02, 2010 8:18 am

sik puas ati ngan owg nk suka myshkan owg len..
pashya dah plah slh,suwoh owg len nk ngakuk kslhan ya..
nang hampeh gilak aie.....sik snonoh alu pangeey ya eh...
mun la asa drik ya bgus gilak...pndey polah pnddey tanggung la...
SNDRI BUAT SNDRI TANGGUNG LA..knak la mok nyalahkn owg nok sik tauk pa2...
cugalah guna otak cket...sesuka ati jak...
idup ktk ya nang diujudkan utk myusahkan owg kah owh???
blah la..berambus dr idup mek....
dah2la nushkn owg ya..mun drik ya bgs sikpa la..
p drik kdrik xpnah bgus..gneyla mok brik cntoh nk bgs2 nak..
suma nk dpolah nang x pnah bgus.....
tp sibuk ngan hal cdak len....
nasihat owg sia sitok..padah ya,padah tok...
tapi pangey kedirik kdak.":*&%^$#@!@@#$$$%^ &&*)%....

aie....aie...aie....YA ALLAH TENANGKANLAH ATI KAMEK TOK YA ALLAH... :


astarafirullahhalazimm..
astarafirullahhalazimm..
astarafirullahhalazimm..
lahaulawalakuataillabillahilaliulazim..
masyaallah...

Sadness Sadness
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Sat Jun 12, 2010 2:04 pm

NU^UL89 wrote:
sik puas ati ngan owg nk suka myshkan owg len..
pashya dah plah slh,suwoh owg len nk ngakuk kslhan ya..
nang hampeh gilak aie.....sik snonoh alu pangeey ya eh...
mun la asa drik ya bgus gilak...pndey polah pnddey tanggung la...
SNDRI BUAT SNDRI TANGGUNG LA..knak la mok nyalahkn owg nok sik tauk pa2...
cugalah guna otak cket...sesuka ati jak...
idup ktk ya nang diujudkan utk myusahkan owg kah owh???
blah la..berambus dr idup mek....
dah2la nushkn owg ya..mun drik ya bgs sikpa la..
p drik kdrik xpnah bgus..gneyla mok brik cntoh nk bgs2 nak..
suma nk dpolah nang x pnah bgus.....
tp sibuk ngan hal cdak len....
nasihat owg sia sitok..padah ya,padah tok...
tapi pangey kedirik kdak.":*&%^$#@!@@#$$$%^ &&*)%....

aie....aie...aie....YA ALLAH TENANGKANLAH ATI KAMEK TOK YA ALLAH... :


astarafirullahhalazimm..
astarafirullahhalazimm..
astarafirullahhalazimm..
lahaulawalakuataillabillahilaliulazim..
masyaallah...

Sadness Sadness


ala comel nya dia membebel....
huehuehue....

sabar.....
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Sat Jun 12, 2010 2:05 pm

tak puas ati bila...... bukan men lamak gik beratur pan mesin atm... tang ada jak OUT OF SERVICES....

pohaitukkkkkk??????
Back to top Go down
View user profile
mr'apple
Mambang
Mambang


Posts : 158
Join date : 2010-01-14
Age : 32
Location : Miri

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Mon Jun 14, 2010 8:38 am

NU^UL89 wrote:
sik puas ati ngan owg nk suka myshkan owg len..
pashya dah plah slh,suwoh owg len nk ngakuk kslhan ya..
nang hampeh gilak aie.....sik snonoh alu pangeey ya eh...
mun la asa drik ya bgus gilak...pndey polah pnddey tanggung la...
SNDRI BUAT SNDRI TANGGUNG LA..knak la mok nyalahkn owg nok sik tauk pa2...
cugalah guna otak cket...sesuka ati jak...
idup ktk ya nang diujudkan utk myusahkan owg kah owh???
blah la..berambus dr idup mek....
dah2la nushkn owg ya..mun drik ya bgs sikpa la..
p drik kdrik xpnah bgus..gneyla mok brik cntoh nk bgs2 nak..
suma nk dpolah nang x pnah bgus.....
tp sibuk ngan hal cdak len....
nasihat owg sia sitok..padah ya,padah tok...
tapi pangey kedirik kdak.":*&%^$#@!@@#$$$%^ &&*)%....

aie....aie...aie....YA ALLAH TENANGKANLAH ATI KAMEK TOK YA ALLAH... :


astarafirullahhalazimm..
astarafirullahhalazimm..
astarafirullahhalazimm..
lahaulawalakuataillabillahilaliulazim..
masyaallah...


aie..jgn ngerpak kdak ya...
hihihihihi..slow2...ilek2...
lak kita makan McD k..hihihi
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Sat Jun 19, 2010 4:54 am

bila sama kawan, sama dikpun pun berkira jwak~~~!!! n den berungkit~~~!!! sedangkan nya ya tek salah...nya nak carik point k mbak kelaie g...ya nya ngungkit nak..bna x...? ni da reti idup cmya...xda pegangan idup langsung jak~~~~!!! org cmya patut d gantung kat trafik light~~~!!! dhya gantung kat manila kat badan nya..tulis besar2 " Aku Pengungkit "...ya bok bela nak...hahhahaha...apa2 pun, lega jwak lah pat luah kat ctok...huhuhuhu...mls nak ngato hal sbna nya...xmok nak berkelaie ngenan sama dikpun tek nak..nya ya tek ni da ngenang sama dikpun...terus men ungkit k melari dirik dr knak anok g...cako jwak style cmya...ni da bgs nak...huh~~~!!! sekian, wassalam.....

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!   Today at 4:03 am

Back to top Go down
 
APa nak Sik Dipuas hati tak orang?? luah kat Ctok!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 12 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» ~~Alien's junkyard: sketch and gallery~~
» Ada orang Semarang ?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KEDAI KOPI :: BORAK-BORAK KOSONG-
Jump to: