Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 Suka Duka Forummer mbgrecords

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Suka Duka Forummer mbgrecords   Mon Jun 22, 2009 2:18 pm

First topic message reminder :

ok.. kita kongsi suka duka kita bersama forummer kat mambangrecord forum.. klu boleh, post dalam bahasa kebangsaan kita.. untuk memudahkan pemahaman dari forummer dr negeri lain k.. thankx..


flower flower flower flower flower flower flower flower

- Strightly No Ngenjen K -
Back to top Go down
View user profile

AuthorMessage
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Mon Jul 06, 2009 7:38 pm

afro

dasyat juak ey kes ika ni...hihihihii...sabar jer la ika...
p kalau izan mmg izan dh lapor n dakwa terus...bagi pengajaran ckit kat dia...kalau izan la...nama jak dh Raja Mambang nak...ahaks~~~!!!!

lol! lol! lol!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Wed Jul 08, 2009 11:02 am

mmg niat dihati mcm tu jgak izan....tapi bila dikenangkan tentang sepupu ika n anak dia ika tak jadi....tapi ika dah bgtau siap2 kat sepupu ika tu...time tu ika cakap kat dia ika nak buat laporan polis coz suami dia mmg dah melampau...kali ni ika lepas apa yg dia buat tapi lepas ni dah tak ada maaf dah...ika akan bwk kemuka keadilan
alhamdulillah lepas dia kena panggil dgn anggota polis dia dah tak ganggu ika....dah tak dapat msj ugutan dah....bg ika suami dia buat sebelum pikir dia ingat ika ni tak blh buat apa2 kot....dia ingat ika ni nak diam mcm org bodoh kot...skrg ni dah selesai kes tu tapi family dia tak maafkan ika rasanya....ika belum terjumpa lagi dgn family suami sepupu ika....risau pun ada yer laa adik ipar sepupu ika tu, ex-bf ika...
takut diapun benci kat ika walaupun dia dah berkahwin...nnt sedih ika
Sadness Cry 2 Sadness Cry 2
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Fri Jul 10, 2009 5:48 pm

Cry 2
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Fri Jul 10, 2009 6:50 pm

uwaaaa~ heartbreaker...akeka...saba lah hoe..kalau jodoh tak kemana... Very Happy

cta mek cmtok

ali(bukan nama sebenar) penah mek cinta lah lalu2 pey sggup mek lepas gerek mek sorg tok abu(bukan nama sebenar)...dah mek tggal abu tok mantak2. pasya ali tok tek gik tggal kan kmk tanpa sebab..uwaaaa...patoh jiwa ini....tp xpa..

NOW...i have found my nyawa....TRulY~ LOve HIm
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Fri Jul 10, 2009 8:52 pm

ღO`LeDyღ wrote:
uwaaaa~ heartbreaker...akeka...saba lah hoe..kalau jodoh tak kemana... Very Happy

cta mek cmtok

ali(bukan nama sebenar) penah mek cinta lah lalu2 pey sggup mek lepas gerek mek sorg tok abu(bukan nama sebenar)...dah mek tggal abu tok mantak2. pasya ali tok tek gik tggal kan kmk tanpa sebab..uwaaaa...patoh jiwa ini....tp xpa..

NOW...i have found my nyawa....TRulY~ LOve HIm
bagus laa kalau mcm tu.....
kalau ada jodoh tak kemana...
sama laa mcm ika....lebih kurang laa mcm kisah hidup ika
first bercinta bagai nak rak(4thn dr zaman sekolah) tgk2 dia tinggalkan ika...
kali kedua bercinta pastu rancang nak bertunang(bercinta 1thn),putus lak...paling sedih skali sehari sebelum raya....diatas sbb itu jgak laa sampai skrg ni ika tak pernah terpikir nak ada pakwe....hati ni belum bersedia terima kehadiran lelaki...belum terbuka lagi pintu hati ika...mcm2 yg ika pikir skrg ni migrain la semua ada...nak cerita/luahkan tak tau kat sapa....pendam jer dihati
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Wed Jul 15, 2009 10:16 pm

afro

byk kisah suka n byk jwak kisah duka...kisah suka mun nak d citer lam tok mmg xkan abis...kisah duka mun nak d citer pun xda guna jwak...xda hasil nak...terlalu peribadi k...sorry guys...

Sad Sad Sad

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Thu Jul 16, 2009 2:35 am

kisah duka=surat sampai kat rumah mengatakan nurul akan dihantar ke bintulu sarawak utk menjalani program latihan khidmat negara..aduiii terkejut sangat2...mcm nak pitam..tak penah tinggalkan fmly...paling sedih mase nak naik bas ke KLIA.uwaaa kalau boleh nak bwk mak skali g sane..tuhan je tau btape dukanya mase tu..

kisah suka=sampai kat plkn similajau bintulu sarawak..wow!ramai jejaka tampan..hahaha takdela..ramai kawan kat sane..sume baik2..iban,mlayu srawak,cina sarawak,india sarawak..ramai la..makan makanan sarawak..laksa sarawak..nyaman gilak eh..kuih2 yg tk pnah dimakan pn ade..masakan yg pelik,hotdog masak kicap..first tgk masakn ni,budak2 smnanjung sume pelik..tapi bile dah makan..memang sdap la.. Very Happy Very Happy

kisah duka lagi=kene denda dalam kem,kene paksa makan,hahaha . paling duka,tpakse balik ke smanjung stlah slesai latihan.tingalkan kwn2 yg tk dpt dhubungi smpi skang...wuuuaaa nangis lagi ni,sampai bengkak-bengkik mate..hehehe


walau pe pn suke duke kat sane memang besh la..haha i I love you sarawak
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Tue Jul 21, 2009 11:03 pm

afro

ok, tok kisah duka saya Awang Masromizan a.k.a Raja Mambang a.k.a John Da Mambang...k kongsi jak k...

mulanya aku nang x sangka semua tok berlaku ngan aku...p, nak nama dh suratan cmni kita nak molah nak...terimak jak ngan redha nak...time ya aku g selalang sowang2...nak nageh utang dr org...time ya aku bok 2 tahun lepas SPM bh...terus terang lah aku mdh aku marek jual benda haram...nektok xda dh...alhamdulillah...nageh utang benda haram ya lh ya aku ke selalang...besa lah nak, mun org dh bertangguh2 xmok nak bayar terpaksa jwak k cara kasar nak...lelah bh ulang alit dr ck ke selalang ya...kita ada keja lain jwak nak k polah nak...aku ugut nya aku akan maluk nya...dhya tek lu ada duit nya k bayar...bayar abis g RM800 ya...nang nyumpah aku time ya bh...mok k cara kasar jwak bok nak mbayar...nak ni ya kah...pas ya tek aku nak balit ke ck lah...dlm otw aku ke ck ya aku d tahan oleh lebih dr 10 org...aku rs dak mbiak selalang pun lah...geng org yg aku tageh td kali...berenti jak lah nak...jln dh knak blok daknya...dhya ku nyk, pahal...? dhya tek daknya lu terus maluk aku...knak hujan helmet aku aie...mok xmok aku terpaksa melawan n carik cr nak lari jak g nak...kaong2 lah k narik perhatian org kampung...p nye pye jak...aku xpat lari sbb aku dh lemah dh knak paluk dak nya...lepas puas daknya maluk aku, rs2nya aku leput pasya kali sbb bila aku sedar aku dh d hospital ck dh bh...aku ke toilet sbb nak nangga muka ku...serta tangga ku, ya Allah~~~!!!! nang x upa muka ku pun g dh...kembang n bengkak sia ctok jak...huh...ya lah kisah duka aku...sakit ya boh pdh g lah...g knak tampa sakit nak...sekian terima kasih...peace~~~!!!!

Hit a Chair to a Fri Hit a Chair to a Fri Hit a Chair to a Fri

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Wed Jul 22, 2009 7:55 am

Confuse
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Wed Jul 22, 2009 10:56 am

Razz peace~~~!!!!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Wed Jul 22, 2009 10:28 pm

sama kdak chenta mek owh..
knak paluk ngan elmet...
adui2..

suka duka mek plak..
klak mek madah..
lelah aie mok naip..
Asleep
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Thu Jul 23, 2009 12:57 pm

kdg2 kta dpt luah ngn sapa2 ttg susah idup kta..
mun telalu privacy ya mmg la xpat,,

cz terlalu byk,,,sedeyh ey,,mun dah babit hal kluarga,,,konflik sana sini..
Back to top Go down
View user profile
JhoeBling
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1157
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : PineappleCity

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Thu Jul 23, 2009 1:45 pm

suka duka saia...

part keluarga...saya tpaksa tolak tepi...malas sa...ujung2 renyuk laptop tok lak...

part duka...eksiden di kuching, karismaku umpama renyuk, muka ku scrath, gg ku patah...xpat nak di rewind gik dah...itam glak2 pengalaman ya...

part suka, tyme di subang...jadi manager Da Village B-Boyz a.k.a team Mambang...cdak nya announce Group Hip hop Kecergasan Sarawak mendapat tenpat pertama....uishhh cam x cayak jak,..mueheheheheh

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.mbgrepublic.forumotion.net
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Sat Jul 25, 2009 1:25 am

duka=ptus cinta..

suka=ofcoz bknalkan n bgerek ngan lilfiz89... cheers cheers sunny
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Sun Jul 26, 2009 10:27 pm

afro

mmg byk glak2 sampey x terkata...just 1 2 say, kesabaran itu fenthing bangat...

lol! lol! lol!

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Mon Jul 27, 2009 11:59 am

cheers sokong2..
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Thu Jul 30, 2009 10:15 pm

saya..... Razz
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Fri Jul 31, 2009 11:57 am

afro

bila menjuarai dancefloor peringkat kebangsaan...fuh~~~!!!!!

cheers cheers cheers

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Fri Jul 31, 2009 12:18 pm

suka=x kaie

duka=kaie.
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Mon Aug 03, 2009 6:09 pm

suka = bisnes kuih kayu buruk byk dpt tempahan....
duka = tak blh nak p jln2,tgk wayg dgn kwn2 coz sibuk siapkan tempahan....
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Mon Aug 03, 2009 10:46 pm

afro

suka = bila dpt polah beat n rekod sora

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

duka = bila PC Mambang Records breakdown...

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
♪Mya_Mya♪
Mambang
Mambang


Posts : 942
Join date : 2009-06-16
Age : 26
Location : I ღ KOreA

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Tue Aug 04, 2009 7:34 pm

suka =bila masa2 hepy..

duka= bila ditinggalkan..huh~
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Wed Aug 05, 2009 12:39 pm

suka = bila org yg miss syg slalu ada di cc bila diperlukan

duka = bila org menyebabkan hati miss terguris/terkilan...
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Sat Aug 08, 2009 5:37 pm

suka= bila dady bersuka ria... cheers

duka= bila dady berduka lara.. Sad
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Fri Sep 11, 2009 11:28 am

suka : bila dpt bercuti dgn best fren Cik Mai si Santubong.. ahernya tercapai impian..

duka : bila sik do kesempatan bebli br time g kuching.. uhuhuhuh



suka : bila cuti di approve

duka : bila raya ke 8 dh di srh kejo bli.. uwaaaa~ mok rayo puas3 aiee.. ni tauk tuk ramadhan n syawal terakhirr...
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
Sponsored content




PostSubject: Re: Suka Duka Forummer mbgrecords   Today at 4:01 am

Back to top Go down
 
Suka Duka Forummer mbgrecords
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Suka Duka Role Play World
» [J-Music] supercell
» Hal yang paling kalian suka dari Vocaloid

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KEDAI KOPI :: BORAK-BORAK KOSONG-
Jump to: