Mambang Records
SELAMAT DATANG KE FORUM MAMBANG RECORDS
KITA BERKONGSI MAKLUMAT DAN MENGETAHUI
PERKEMBANGAN MAMBANG RECORDS BERSAMA-SAMA!

TERIMA KASIH


FORUM UNTUK FAMILY MAMBANG RECORDS
 
MBG FrontpageHomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak dari kami Mambang Records...CD EP Mambang Records telah pun rasminya dikeluarkan..pada harga RM15...jika anda ingin mendapatkan CD Ep Mambang Records sila berurusan dengan JhoeBling@Raja_Mambang@Lil^Fiz...jangan ketinggalan~~...
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Top posters
Raja_Mambang
 
DenGz_aDzmieRa
 
~~MiSsSaRaToKyO~~
 
NU^UL89
 
LILFIZ89
 
JhoeBling
 
♪Mya_Mya♪
 
comei_ika
 
pUrple_mambAng
 
Da_MoRBiD69
 
Latest topics
Statistics
We have 168 registered users
The newest registered user is squirchris

Our users have posted a total of 16669 messages in 171 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 106 on Mon Aug 29, 2011 10:21 pm

Share | 
 

 ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sat May 09, 2009 3:09 pm

First topic message reminder :

forummer.. ktk org ley post cerita tak org nk berkenaan ngn hantu.. ley mntak pndapat ttg cerita yo k.. bena or cuma di edit jak.. thanx...





p/s : miss....Jhoe dah edit post tok....kita tuka topik jadi cerita antu tok k..?
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda

AuthorMessage
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sat May 30, 2009 12:15 pm

Smile
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sat May 30, 2009 12:23 pm

afro

maok cerita hantu aie...xmok byk lak smiley...aduh...

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sat May 30, 2009 12:45 pm

dlok eh, time miss gik kolah rendah kt tokyo eh, toilet kt skolah yo nang ngutik..
iboh jak lah nk kemeh or berak sorg2.. nang kompom di kaco.. huhu..
ado juak bh miss knk sbb, kunci toilet yo pande kunci dik pun.. aiee.. nang tkt naa miss time yo.. huhu... nk kwn miss lain gik kes eh.. time yo nyo kemeh, pintu jamban yo alu terkatik(terkunci) dik mpun.. kaong2 eh mintak tlg.. sik d dgr org.. org eran knk eh lmk lak lam toilet.. kali ngga miak yo cam terkaget(tergamam) jak.. mato eh ngga lubang kt siling yo.. nyo mdh ado org nunggah2 eh.. aiee.. kecut perut nenga.. sjk yo lah miss sik mok sorg2 gik kemeh kt toilet yo.. apt di kiro miss kemeh sio.. huhuhu.. knk tuk miss sik tauk lah.. gik ngutik kh x toilet yo.. sbb tapak toilet yo ado kubur org zmn dlok.. blkg kolah yo pn ado kubur cino zmn dlok.. huhu...
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Wed Jun 03, 2009 3:32 pm

time ika kj kilang canon
ika masuk toilet sorg2...
time tu lebih kurang pukul 12 ke atas....
ika sorg jer ada dlm toilet pastu ika dgr bunyi air kat bilik sebelah
time tu ika terpikir mungkin ada org baru jer masuk...
pas hbs ika keluar cermin bertentang dgn pintu ika tgk tak ada org langsung dlm toilet...pastu nak puas kan hati ika intai2 setiap bilik air tu mmg comfirm tak ada org langsung....pastu apa lagi ika cabut lari keluar terus laa
sejak tu dah tak p toilet sorg2...
Back to top Go down
View user profile
misz_candy
Mambang
Mambang


Posts : 359
Join date : 2009-05-06
Age : 25
Location : bintulu

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Wed Jun 03, 2009 11:55 pm

heheheheheheh...bez gak cwta...hehehehhe
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Thu Jun 04, 2009 9:18 am

afro

pernah sekali aku nak tdo...jam time ya kol 2 pagi...mmg ku rasa aku nang bok guri bh...lom sampey 5 minit gia nang suara, peluh, nak nangis, nak ngeraong suma ada p xpat...cam lumpuh jak...nak nunggah org pun x terdaya sbb berat n kelu jak rs lidah...time ya aku nang tauk mmg da sumthing akan blaku...sbb ya aku mdh aku x tdo sbb aku dpt pkir suma ya bh...slow2 aku rs muka ku cam knak rambut dr atas palak ku masa aku gurin...time ya aku rasa nak molah dikpun leput jak sbb aku tauk ya mmg syaitan bh nak ngaco...makin lmk makin nak nampak g muka antu ya aie...ya Allah, Tuhan jak tauk rasa aku time ya...nang rasa nak nagis bna2 eh sbb rasa d bisuk kan bh...phm tak org nak...bila muka antu ya semakin nak nampak nak aku pejam mata ku sbb aku x sanggup nak nangga muka jaik eh...time ya aku sempat ingat jwak apa yg ustaz ku pesan time sekolah marek...nya mdh nak, mun lah syaitan ya nunjuk cmni muka nya sebena, bumi pun angus bh sbb nang buruk bbna aie...sbb ya lah aku nutup mata ku...time ya jwak aku rasa muka aku d penuhi rambut pjg aie...ya Allah time ya lah aku lawan rasa tkt aku n ngeraong kuat2 sampey tenaga ku lemah...aher sekali aku dpt keluar dr c-tua-c ya...alhamdulillah...nang ngucap besar pjg aku bh...x ku mok mintak bnda tok berulang g eh...mintak d jauhkan...mun tak org d tempat aku bok tak org tauk cmni rasa nya...mok x...? lak ku doakan ngan tak org....hehehhehhe...tok lah antara pengalaman aku k....

affraid affraid affraid affraid affraid

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Thu Jun 04, 2009 3:08 pm

time ika kj kilang canon jgak (kilang jepun)....
time tu ika nak masuk shift mlm...
hairan jgak laa napa kat pintu masuk surau ada ayat al-quran
badan mmg rasa tak sedap hati la tapi buat tak tau jer...
bila dah masuk kat dept n memulakan kj ika dgn mbr2 lain borak2 sambil buat kj laa...pastu hairan,bengang pun ada laa coz ada sorg pompuan ni duduk bertentangan dgn ika sambil tgk tak kejip mata pun....
dalam hati ingat nak marah jer kat budah tu tapi tak sempat coz line leader datang bgtau smlm ada histeria hbs kilang tutup coz semua staff kena termasuk laa warga asing (myammar)...kemudia line leader tunjuk laa pompuan yg tgk kami dari tadi tu rupa2 nya salah sorg yg kena histeria smlm...pompuan tu tak dibenarkan datang kj tapi dia berkeras jgak nak datang coz dia bgtau "abg" nak jumpa dia.."abg" yg dimaksudkan hantu laa....dlm kami dok borak2 kami tgk pompuan tu nmpk semacam jer pastu technision pergi kat budak tu tanya dia tapi dia buat bodoh jer...
diaorg apa lagi try pegang ibu cari budak tu dgn sekilas pantas budak tu sepak mamat ni...so,bermula laa saat2 histeria...kami diarah supaya tak tgk tapi dlm masa yg sama teringin tgk mcm mn histeria....mbr ika yg dok sebelah ika pulak jadi histeria terus pengsan...kejadian ni berlarutan sampai pukul 7 am...
start pada mlm tu sapa2 nak ke tandas akan ditemani dgn org lelaki & kena pergi beramai2...sapa yg lemah semangat diberi minum air penawar & dibekalkan paku..
big boss besar (org jepun) turut turun padang (jaga mlm)....sebelum pekerja2 masuk ke dalam kawasan kilang big boss,manager & yg berkenaan akan buat sportcheck...dari segi kuku,rambut,make up...bg yg nmpk semacam (mcm tak sihat) disuruh blk takut perkara yg tak diingini berlaku...bg budak laki yg berambut panjang diwajibkan memotong rambut jadi pendek....
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Thu Jun 04, 2009 3:12 pm

kejadian ni berlaku disebabkan oleh warga myammar ambil buah pelam
pukul 2 pagi keatas...sblm ni belum ada/pernah org ambil buah tu ikut suka hati...
pokok tu dikatakan tmpt "makhluk" tersebut duduk....marah laa dia bila tmpt dia diceroboh....tapi paling kesian tgk bila warga myammar tu jadi histeria
kalau kita ni agama islam blh laa ajar mengucap,baca surah2 yg berkaitan tapi bila diaorg jadi agen diaorg pun tak tau nak buat mcm mn...
Back to top Go down
View user profile
Raja_Mambang
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 2731
Join date : 2009-05-05
Age : 33
Location : PIneApPleCITy

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Fri Jun 05, 2009 12:01 am

afro

nang gila eh...menyeramkan~~~!!!!!!

affraid affraid affraid affraid affraid

_________________


~~~~~Peace n Harmony~~~~~
Back to top Go down
View user profile
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Fri Jun 05, 2009 1:52 pm

mmg menyeramkan...
tu laa firt time terjadi dlm hidup ika...
tambahan pulak firt time baru nak merasa hidup berkerja
dgn sendiri nya....
Back to top Go down
View user profile
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Fri Jun 05, 2009 2:12 pm

jangan tegur~~!!
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Fri Jun 05, 2009 3:12 pm

JGN PANDANG BELAKANG.. PANDANGLAH KE DEPAN... HUHUHU
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
DenGz_aDzmieRa
Mambang
Mambang


Posts : 2117
Join date : 2009-05-08
Age : 30
Location : GaGo~!!!!

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Fri Jun 05, 2009 3:17 pm

ahahahahahahahahha

btol2

jangan pandang belakang

time dalam toilet... jangan pandang atas...
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Fri Jun 05, 2009 5:11 pm

mn lam toilet, pndang ke bawah jgn ke atas.. hihihihi

lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
comei_ika
Senior Forummer
Senior Forummer


Posts : 789
Join date : 2009-05-06
Age : 32
Location : Pulau Mutiara

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Fri Jun 05, 2009 5:52 pm

tak blh....
kalau dengar apa2 jer kena laa mencari di mn datang nya....
baru2 ni dah 2 kali bila mlm hari pukul 12 keatas....
mesti ika dgr bunyi sahutan anjing diselangi dgn bunyi yg tak menyenangkan....
bila ika menyibuk kan dirik nak tau bunyi apa,lagi kuat sahutan tersebut....
pastu bila ke esokkan harinya,kat betis ni lebam....
baru laa sendiri mau ingat laa......
ika ni bukan nak ckp besar tapi cuma nak bgtau jer....
ika ni berani dalam takut....heheehehehee
Laughing3 Laughing3 Laughing3 Laughing3
Back to top Go down
View user profile
~~MiSsSaRaToKyO~~
ORANG KANAN MAMBANG
ORANG KANAN MAMBANG


Posts : 1742
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : sRi AmAn BuMi BeNaK NgAn BoYaK

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Thu Jun 11, 2009 12:24 pm

wakakaka.. ade gak ke brani dlm tkt?? ahakz..!!
Back to top Go down
View user profile http://www.tagged.com/shyaidda
BuLLeT_FoR_My_sCanDaLiOuS
Mambang
Mambang


Posts : 178
Join date : 2009-06-14
Age : 27
Location : KUCHING.JAIE(SAMARAHAN).A7X.

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sun Jun 14, 2009 3:50 pm

baruk mlm tek mek 2 lil fiz tgk polong...hahahahha..alu ilang polong ya tek....
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sun Jun 14, 2009 4:37 pm

kau bodo2 nego..mulut xpandey jaga..
Back to top Go down
View user profile
BuLLeT_FoR_My_sCanDaLiOuS
Mambang
Mambang


Posts : 178
Join date : 2009-06-14
Age : 27
Location : KUCHING.JAIE(SAMARAHAN).A7X.

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sun Jun 14, 2009 4:38 pm

aku terlanjur la wei..hehehhehe..nie ku tauk gk..hahahahha...ingatkan taek bintang,.,..
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sun Jun 14, 2009 4:42 pm

ya la mulut boh cabul...sama jak ko ngan grk ko..nang ngenak..
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sun Jun 14, 2009 5:33 pm

erk...nampak ke syg?? affraid
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sun Jun 14, 2009 5:37 pm

nampak..baru jer mlm tadi...
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sun Jun 14, 2009 5:39 pm

ISH..APE SYG ASE?
Back to top Go down
View user profile
LILFIZ89
Artis Mambang Records
Artis Mambang Records


Posts : 1301
Join date : 2009-05-06
Age : 27
Location : bintulu(petroleum city)

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Sun Jun 14, 2009 5:40 pm

ase biase jer..balik umah boy siap tgk citer hantu lagi tu...
Back to top Go down
View user profile
NU^UL89
Mambang
Mambang


Posts : 1515
Join date : 2009-05-08
Age : 27
Location : johor baharu yg tak brape nak baru

PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Mon Jun 15, 2009 9:24 am

Twisted Evil heeeeeeee...nurul tak pnah nampak hantu..
slalu hantu je nampak nurul..
tapi org minyak ade pnah masuk umah nurul..
org minyak tu hantu ke?? scratch
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~   Today at 5:37 pm

Back to top Go down
 
~~Pengalaman Tak Orang dengan hantu~~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» [Utatte Mita] RikuRikuRi
» [Lounge] Free Talk
» "Gombal" xD
» Road to #MikuExpo 2014
» ~~Alien's junkyard: sketch and gallery~~

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mambang Records :: KEDAI KOPI :: BORAK-BORAK KOSONG-
Jump to: